Meikkaus- ja maskeerauspalvelut yksityisille

  • Asiakasmeikit – päivämeikit, juhlameikit, häämeikit
  • Kuvausmeikit
  • Meikkausopastus, (henkilökohtainen ja ryhmäopastus)
  • Fantasiameikit, näköismaskeeraukset, teemajuhlat
  • Polttarimeikkaukset
  • Kasvomaalaukset
  • Body painting

Tunnelmaltaan rento työhuone kellaritiloissa Helsingin Töölössä, jossa teen asiakkailleni meikkejä, maskeerauksia, opastuksia sekä kampauksia. Tilat mahdollistavat myös ryhmämeikinopastukset sekä esimerkiksi polttarimeikkaukset. Tarvittaessa liikun luonnollisesti asiakkaan toivomiin tiloihin meikkipakkini kanssa.

Asiakasmeikit

Minulta saat toiveittesi mukaisen meikin tärkeään päivääsi, oli kyseessä juhlat tai vaikkapa kuvaukset. Minulla on kyky tuoda esiin meikillä parhaat puolesi ja saada meikki kestämään kauniina koko päivän haastavissakin olosuhteissa. Ohjeistan sinua myös meikin ylläpitoon. Halutessasi saat minulta samalla kertaa sekä meikin että kampauksen.

Hääjuhla on monelle sen astisen elämän tärkein päivä ja voit luottaa, että toteuttamani häämeikki pysyy siistinä ja meikki on suunniteltu toimivaksi sekä hääjuhlassa että hääkuvassa, joka pysyy sinulla muistona vuosikymmeniä hääpäivän jälkeenkin. Loihdin mielläni kauniiksi isommankin hääseuruuen kaasoineen, voit jättää minulle tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeella. Tällä hetkellä teen seurueita ympäri Suomen Lappia myöten.

Kuvausmeikit

Saat minulta erilaisiin kuvauksiin tarkoituksenmukaisesti toteutetun meikin. Olen työskennellyt vuosia kuvausmeikkaajana ja oppinut ymmärtämään sekä ottamaan huomioon kuvausmeikin vaatimukset onnistuneeseen lopputulokseen.

Maskeeraukset ja fantasiameikit, näköismeikit

Suunnittlen ja toteutan kanssasi vaativammatkin maskeeraukset juuri sinun tarpeittesi mukaan, oli kyseessä sitten teemajuhlat tai polttarimaskeeraus. Erikoisosaamiseni on tehostemaskeeraus ja erikoisefektit – ideoin ja toteutan mielelläni vaativatkin maskeeraustyöt!

Opastukset

Teen sekä henkilökohtaisia että ryhmämeikinopastuksia joko työhuoneellani tai teidän toivomissanne tiloissa. Minulla on useamman vuoden kokemus opettajana maskeerauskouluissa ja kouluttaminen on minulle luontevaa. Henkilökohtaisessa meikinopastuksessa asiakas pääsee itse toteuttamaan valitsemansa aiheen (esimerkiksi arkimeikki/juhlameikki) mukaisen meikin, joka on paras tapa oppia meikinteko. Opastan myös oikeiden tuotteiden valinnassa sekä työvälineiden käytön ja huoltamisen.

Ryhmämeikinopastukseen on useita erilaisia toteutustapoja, tiedustele eri vaihtoehtoja ja toteutamme teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden ottaen huomioon puitteet, osallistujamäärä sekä tilaisuuden kesto.

Olen tehnyt opastuksia myös nuorten syntymäpäiväjuhlissa, jotka ovat olleet erittäin mieluisia juhlaväelle – kerron mielelläni lisää.

Kasvomaalaukset

Minulta saat kasvomaalaukset sekä lapsille, että aikuisille. Tulen mielelläni tekemään kasvomaalauksia vaikkapa lasten syntymäpäiväjuhliin tai muihin tapahtumiinne! Käytän maalauksissa turvallisia Cameleon Face & Bodypaint -maaleja, joiden maahantuojana itse toimin.

Teen myös ”feikki”tatuointeja, jotka kestävät iholla 3-7päivää.

Tiedustele rohkeasti eri vaihtoehtoja – voit ottaa minuun yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, meilitse emma@emmarasanen.com tai soittamalla numeroon +358 400 665089!